Spanar

Nu är Julia i Riffet, så ikväll är min lilla hemby farlig!

Summerfeelings


Lines

Tänk vad bra en gungställning kan göra sig på bild!

Me and my dog

Här är bilder som jag tog på Julia senast jag var i Kisa. Blev faktiskt väldigt nöjd! Hennes hund är så söööt, och Julia ja hon är ju lika söt hon! Vad tycker ni om bilderna, gillarna ni redigeringen?

Torka..

Bloggtorka.. men jag har målat om rummet och har inget skrivbord just nu, därför är det lite svårt att kunna använda min stationära dator. Tyvärr har jag inga bilder på mammas eller pappas dator, så ja.. bloggtorka ett litet tag till. Men snart så! Kan meddela er att jag också gått vidare till Riksfinal i "Sveriges smartaste 15-åring" i Stockholm!

GLLLLAAAAD PÅÅÅÅSK

Nu blev det väldigt många bilder på Julia här på bloggen.. men äsch vad gör det! Vill önska er en glad påsk och hoppas ni har haft och kommer ha ett bra lov! KUCKELIKUUUU

Julia #2


Åh du härlige vår

Åh, vad det är härligt med vår. Tjolalalala det är vår *vissel*
Jag är med och tävlar med denna bild hos joonnas.beldo.se, där man kan vinna en reflexskärm från http://johanpixels.se/webbshop/.
Jag valde denna bild för att den verkligen speglar hur det kan kan vara när våren precis anlänt. Snäfri asfalt, man har precis dragit fram cykeln. Jeanstighten åker fram med tights och kamera hänger stolt runt halsen. Solen värmer fötterna och man går i slitna converse. Våååååååååår!

Julia


Eftermiddags/kvällspromenad!

Nu blir det en härlig promenad i eftermiddags/kvällsvärmen till församlingsgården - konfirmation.. Förhoppningsvis är det trevligt sällskap i alla fall! Göttans.
Drömte förövrigt en väldigt konstig dröm inatt... en i drömmen var verkligen inte som den är i verkligheten. Lustigt med drömmar alltså...

Min utrustning

 


 

 

Jag fotar med: Nikon D3100.
Mina objektiv: Nikkor 18-      55mm och Nikkor 55-          200mm
Mina tillbehör: Stativ och        extrabatteri

 

 


Chase it


Månens ljus är starkare än någonsin tidigare

Solen skiner och snart tar jag bussen till min grymma kompis för att fota lite. Hääärligt!

Lifeboy


Good Night!

Nu går jag och lägger mig.. god natt!

Balloons

Det här var lite vad vi styrde med i Lördags när mina grymma vänner hade överaskningsfest för mig. Kanske inte har de mest normala vänner men helt klart de roligaste!

A light in the dark


It's cloudy today...


A friend


Jag heter Eleonore och jag är femton år...

Så var man la' ett år äldre dååå rååå. Nä men. Ja. Och sen ååårkade inte jag sätta åp min dator. Jag har inga bilder på mammas dator så då ja.. fick det bli såhär. Ja. Men det gör väl inget. Min skönhet smälter era hjärtan.. åh.

missing


Tired


Reflection


For the crowd


Royal


I read something in the papers this morning


Sometimes i'm wandering on the nights


Light


New design

Replay: Julia, Alexandra, Frida, Lisa

Igår var jag och såg min fina vän Julia och hennes grymma bandkompisar spela. Replay kallar dom sig. Jätteduktiga för att ha spelat så kort tid! De kan bli grymma om de fortsätter. Mucho nice. Ny bloggdesign har jag pillat på idag som ni ser! Är väldigt nöjd. Ser den knas ut tryck på F5. Glöm inte checka in http://fotoutmaning.blogg.se/ ikväll kl. 20:00! Kommentera gärna vad ni tycker, det uppskattas. Tjingeling!

RSS 2.0