Från olika dagar

Regnig promenad hem från skolan, signering, dator+cola+fiskar=mys och en solig kväll med petter.

I'm back, kind of

Har varit kass på att blogga ett tag. Har inte haft tillgång till Photoshop så jag har inte kunnat redigera några bilder. Nu har jag också varit sjuk några dagar.. usch. Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon! Har ändrat lite smått på bloggen nu. Hoppas ni gillar! Tryck f5 om det inte syns eller ser knas ut. Har många bilder som jag vill visa er sen så nu kommer jag ha lite bloggmaterial! Woho!

Stadsfest é bäst

Har haft ett par otroligt trevliga dagar. Fredag var det Rix Fm och Linköpings stadsfest. Lördag rullade vi in återigen för att gå på stadsfesten. Petter spelade och han var grym. Även Rix Fm var bra faktiskt, Ulrik! Annars har det bara varit sådär allmänt trevligt med massa händelser omkring staden. På fredagen trotsade vi regnovädret och hade kul ändå! Idag har jag varit en del i ett riktigt spännande projekt för ungdomar som vill göra saker, inspiration!

Självklart släpade jag inte med kameran till Stadsfesten (min digitalkamera saknar sin laddare tyvärr...) så därför får det bli en repris från förra året då Martin Stenmarck gästade Linköping.

PS. Designhjälp fprtfarande. Min sidebar!? Någon som vet vad som kan ha blitt knas? Ahh.

Kategorier


• - Kategorier i Bokstavsordning - •

 

Abstrakt

 


Att träffa i hjärtat

Så.. en presentation om mig själv. Jag tycker alltid det är lika svårt att skriva om sig själv. Vad är intressant och hur mycket ska man skriva?
Jag kan börja med att säga att jag är femton år. Eller femton jordsnurr som det alltid stod i tidningarna när man sökte brevvänner. Fotografi är ett stort intresse och kanske något jag vill jobba med. Men jag vet inte riktigt. Annars kanske journalist eller något med ungdomar lockar. Vi får se. Förutom fotografi, älskar jag musik, att skriva och att uppleva saker som inspirerar en. Eller att själv inspirera. Här får ni dock mest ta del av foto, kanske en del text också. Undrar ni något, så fråga på.
"En bild säger mer än tusen ord" (Vilket kanske visserligen inte stämmer på just denna bilden då jag vanligtvis inte har grädde inkladdat i ansiktet som nån sorts Maja gräddnos.)

Men nog är det sant, och för mig är bilder där när ord inte räcker, eller snarare när jag inte riktigt kan uttrycka mig de rätta orden. Bilder kan träffa en rakt i hjärtat. Det är nog min dröm. Att "träffa folk i hjärtat" - beröra folks sinnen med mina bilder. Jag anser mig inte vara där än på långa vägar - men så kanske en dag att jag kommer dit.

Jag är bara en vanlig sextonåring med både lycksamma och ledsna stunder. Att mitt liv skulle intressera någon har jag himla svårt att tro. Men kanske, kanske skulle någon möjligen gilla mina bilder. Kanske kan dem träffa i närheten av måltavlan då och då i alla fall. Även om de kanske inte träffar prick i hjärtat. 
Men vad vet jag.

Just nu går jag mitt första år på gymnasiet på en samhällsutbildning med inriktning på medier, information och kommunikation och det passar mig som handen i handsken. Jag hoppas att få lära mig om journalstik, foto och hur man når ut till människor på bästa sätt genom att använda olika medier som text, foto och sociala medier. Vart jag tar mig sen vet jag inte. Men det märks.
 
"Man behöver inte veta vart man ska man behöver bara veta att man ska komma dit" - Snook
 
Kontakt: Picturesandletters[a]hotmail.se
Glöm inte att ni så jättegärna får kommentera mina bilder, jag blir så glad!

Hjälp!?

Tänkte göra om min design lite, ändra färg på bakgrunden, ändra header och lite sånt.. och när jag byterbakgrundsfärg ser jag hur knasigt det ser ut på menyn! Den sitter liksom ihop med content fast ändå inte!? Arghhh blir galen, har försökt hitta felet i två dagar men kan inte hitta det. Tänkte därför att det skulle få synas och så tänkt jag se om någon varit med om något liknande? Skulle bli så glad om någon vänlig själ kunde hjälpa mig. Är inte sugen på att bygga om allt från början direkt.. blöööööh. Och sen vill jag inte ha menyn i boxar längre heller, men det lyckas jag inte heller få bort!? Bajskorv. BRUUUUSHHHASDLADESFK.

Woods


Typ som en photoshoot, typ, ah typ

Idag har jag varit med min alldeles egna bästa fantastiska Julia. Fotograferade lite som vanligt och jag fick några schyssta bilder, som jag nog slänger upp imorgon när jag redigerat. Det blir nog bra! Snart får det nog bli "El Classico" med min fotbollshulligan till syster och mina föräldrar. Om jag orkar... Det blir ett förjäkla liv. Bara så ni vet så hejar jag på Madrid, Raaaamoooos!

Ny dator


Skulle bara säga att jag lever, men att jag inte har några bilder just nu. Har bytt dator och har inte laddat in Photoshop på denna dator, så har inte några direkta redigeringsmöjligheter. Pixlr.com blev räddningen för veckans fotoutmaning, har ni inget redigeringsprogram men behöver det, använd det. Det är läskigt likt photoshop, sketabra! Jaja, vi ses, hasta la vista amigos!

Huvudlinjen på Storebro

Huvudlinjen I Storebroparken 2011. 

Idag är mina morföräldrar här. Har nyss ätit mat och nu chillas det på altanen. Gött. Ska förövrigt föra över alla mina saker till min pappas stationära dator som jag ska få. Den har dubbelt så mycket space som min nuvarande dator, vilket betyder mer plats för foton! Wooop.

Nanne Grönvall på Storebro

Kom ju på att jag har några fler bilder från Storebro att visa er. Nanne Grönvall är inte direkt min smak, men hon hade absolut mest energi av alla som uppträde. Tror inget Nanne-fan var missnöjd med hennes uppträdande, vilken power. Och så trevlig! Fick hennes autograf och hon pratade med en som om man var ens kompis. Trevligt med såna artister. Desto svårare var det att få bra bilder med all rörelse på scenen. Därför är bilderna inte i det skarpaste laget.

Jävla pissväder

Jag är trött, hungrig, kissnödig och säkert något mera.. Vädret kan jag inte heller säga något vidare positivt om Blöhff. Åh, vart är du sommar? Usch, vad negativ jag blev nu. Förlååååt. Nä, nu ska jag gå och kissa.

Friends abroad

Saknar min fina vän lite. Först drog den fisen till England i tre veckor och nu är hon i Italien. Kom hem ditt miffo!

What?

Först Norge och nu kravallerna i London. What's up with people!?

Fire in the hall


In my garden


CupcakesI brist på annat att blogga om får det bli ett matinlägg. Hoppas ni blir hungriga nu, hehe. Gjort cupcakes för andra gången i mitt liv idag. Första gången gjorde jag det med min kära vän Julia. Idag var det dock ihop med systern min och vi bråkade väl 2-3 gånger innan cupcakesena var klara. Men det blev ju cupcakes! Middagen stod min kära mamma för. Varm smörgåstårta, nam nam.


The Cave


Ulrik Munther på Storebro II

Ulrik Munther i Storebroparken 2011.

Augusti augusti..

Inleder en ny månad med att gå på stan och avsluta med att se sista harry potter (sluuut buhu!) på bio. Undrar även var sommaren försvann mitt i allt regn. Tråkigaste sommaren vädermässigt på länge.. Jaja, idag är det solsken och 22+ i alla fall. Njut, njut innan det tar sluuut!

RSS 2.0