Att träffa i hjärtat

Så.. en presentation om mig själv. Jag tycker alltid det är lika svårt att skriva om sig själv. Vad är intressant och hur mycket ska man skriva?
Jag kan börja med att säga att jag är femton år. Eller femton jordsnurr som det alltid stod i tidningarna när man sökte brevvänner. Fotografi är ett stort intresse och kanske något jag vill jobba med. Men jag vet inte riktigt. Annars kanske journalist eller något med ungdomar lockar. Vi får se. Förutom fotografi, älskar jag musik, att skriva och att uppleva saker som inspirerar en. Eller att själv inspirera. Här får ni dock mest ta del av foto, kanske en del text också. Undrar ni något, så fråga på.
"En bild säger mer än tusen ord" (Vilket kanske visserligen inte stämmer på just denna bilden då jag vanligtvis inte har grädde inkladdat i ansiktet som nån sorts Maja gräddnos.)

Men nog är det sant, och för mig är bilder där när ord inte räcker, eller snarare när jag inte riktigt kan uttrycka mig de rätta orden. Bilder kan träffa en rakt i hjärtat. Det är nog min dröm. Att "träffa folk i hjärtat" - beröra folks sinnen med mina bilder. Jag anser mig inte vara där än på långa vägar - men så kanske en dag att jag kommer dit.

Jag är bara en vanlig sextonåring med både lycksamma och ledsna stunder. Att mitt liv skulle intressera någon har jag himla svårt att tro. Men kanske, kanske skulle någon möjligen gilla mina bilder. Kanske kan dem träffa i närheten av måltavlan då och då i alla fall. Även om de kanske inte träffar prick i hjärtat. 
Men vad vet jag.

Just nu går jag mitt första år på gymnasiet på en samhällsutbildning med inriktning på medier, information och kommunikation och det passar mig som handen i handsken. Jag hoppas att få lära mig om journalstik, foto och hur man når ut till människor på bästa sätt genom att använda olika medier som text, foto och sociala medier. Vart jag tar mig sen vet jag inte. Men det märks.
 
"Man behöver inte veta vart man ska man behöver bara veta att man ska komma dit" - Snook
 
Kontakt: Picturesandletters[a]hotmail.se
Glöm inte att ni så jättegärna får kommentera mina bilder, jag blir så glad!
Trackback
RSS 2.0