2012, please be good!


Lite jullov sådär

Än sålänge har jag mest tagit det lugnt, druckit varm choklad, spelat bingolotto kvällen innan, värmt mig vid kaminen, haft världens skönaste outfit på mig och stuckit mig på våran gran otaliga gånger.

A dull Stockholm


Spin it round n' round..

Så var denna jul nästan över. Fick en finfin klocka av mina föräldrar och typ världens finaste jordglob av min bästaste vän Julia, åh vad jag alltid velat ha en jordglob. Bästa! Julen är mysig och så men det är synd att folk gör det så stort och stressar över en dag så mycket.. Nu blickar jag istället framåt och hoppas hoppas på ett 2012 som blir betydligt finare än 2011. Återstår att se! Hoppas att ni därute haft en bra jul, oavsett hur mycket ni firat den och att ni är peppade inför ett nytt år!

Just nu samlar min kamera på damm..

Det är mörkt och tråkigt ute och kameran står mest och dammar. Tråkigt! Förhoppningsvis åker den fram nu på jullovet när snön bestämmer sig för att ligga kvar! Då är det betydligt trevligare att fota. Här får ni en liten dos Fagersta-bilder.

En bloggpost som innehåller nötkräm

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas.

I jul kan du publicera årets viktigaste bloggpost. En bloggpost som ger fler barn chans att överleva och utvecklas. Då gör du nämligen inte bara fler uppmärksamma på att barn dör i onödan utan du ser även till att re:member skänker sex påsar nötkräm. Nötkrämen skickas till de barn som behöver det mest. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att få ihop så många påsar nötkräm som det bara är möjligt.

Barn-och-notkram
Foto: UNICEF


FÖR ATT HJÄLPA TILL DU OCKSÅ GÅ IN PÅ:
http://unicef.se/sprid-budskapet/blogga-och-radda-barns-liv-i-jul


Pepparkaksmumin

"I våran familj är den en tradition att mumin inte har några öron"

Travel


RSS 2.0