Some guitars and one piano


Stockholmsvyer


Läxorna äter upp bloggtid!


Ungagemang!

Packat väskan, imorgon drar jag och den där blondinen till Ungagemang! Hoppas att det blir kul. Ungeagemang är förövrigt typ ett event/seminarum för typ ungdomar som bor på landsbyggden.

Stockholm


Månen sken så starkt för dig min vän

Nu är höstlovet snart, snart slut. Usch, det går så fort men gud så skönt det är. Jag slipper dock en till skolvecka då jag ska praoa på ett wärdshus. Win! Sista kvällen på lovet gör jag inte mycket mer än att se på tv, lyssna på underbar musik och bara ta det lugnt i all allmänhet. Sen är det slut på laterierna (finns ens det ordet?) Come on!

Saker jag gillar..♥ Min halsduk som är så otroligt mysig att den känns som att den kommer sitta fast på mig hela vintern. (+ min the killers-tröja som jag också har på mig på bilden!!)
♥ Min otroligt söta vän som uttnyttjar min kamera till att ta fina bilder på hennes otroligt coola miner.

PS. Känner ni er lite extra snälla idag får ni jättegärna rösta på mig här! Det är en tävling där man ska göra en fotobok på temat färger och man kan vinna en ipad eller presentkort. Puss!

Mot en vän


Idag ska jag till denna fina vännen! Tar med kameran, så får vi se om det blir något bloggmaterial..

 


Hösten i sin fulla prakt

Bilden på mig är tagen utav min pappa! Ser lite ut som typ "vad gör jag här" eller något sånt.. haha.
Dessa bilder tog jag faktiskt förra året. Har inte tagit några ordentliga höstbilder i år. Men är fortfarande väldigt nöjd med dessa bilder! Jag och pappa drog ut på en "foto-roadtrip". Det är pinsamt hur lite man har sett av områden som ligger så nära en. Man behöver inte alltid åka långt för att utforska! Detta måste jag defenitivt göra om, helst i år. Kanske en vinterfotografering?

P.S Jag har hittat min laddare iiiiih!

RSS 2.0