That blonde hair

Har förlorat en läsare den här veckan vilket är ganska deprimerande då jag inte har särskilt många. Aouch. Vill kunna upptadera ofta med inspirerande bilder som jag är nöjd med. Men jag kan inte. Hinner varken fota eller sitta vid datorn överdrivet mycket just nu. Men nu har jag höstlov och sedan praovecka så nu kan jag nog klämma in lite foto - om jag hittar min laddare! Arggggghh!!

Somrigt Stockholm

Kan tyckas lite opassande med sommarbilder mitt i kalla hösten, men kom på att jag inte bjudit på så många bilder från denna resa jag gjorde sommaren 2010. Dessutom har jag inte så mycket nytt att bjuda på just nu. Det är ju lite svårt att fotografera när kameraladdaren är borta.

Höstens sista steg

likt svalor på himmlen
flyger hösten iväg
jag tror vintern är påväg
kylan biter i mina kinder
jag huttrar till
men tanken på dig värmer mig
likt svalor på himmlen
flyger hösten iväg
jag tror vintern är påväg
kylan biter i mina kinder
jag huttrar till
men tanken på dig värmer mig

Friend of mine

Min snygga kompis! Är han inte ståtlig?

Snälla ge mig en minut

Hej. Och förlåt för att jag inte lagt upp något här på länge... har varit mer spännande saker ute i vanliga världen än cyberspace. 
Ikväll ska jag umgås med en god vän och imorgon delta i en fotomara! Hoppas ni får en bra helg!

 


Värmande strålar


Morning glory


Hope to see my face

Den här dagen ska jag försöka ge till min kreativa ådra. Förhoppningsvis fota lite (utomhus har jag inte fotat på länge!) och photoshoppa. Vill självklart ha lite roliga bilder till bloggen, men jag måste fota när jag själv vill, annars blir det inte så bra. Men idag så!

RSS 2.0